România a mai pierdut o stea! Actorul Mircea Albulescu a murit!

Celebrul actor Mircea Albulescu s-a stins din viață în această dimineață la Spitalul Floreasca, a anunțat purtătorul de cuvânt al spitalului dr. Bogdan Oprița.

Mircea Albulescu urma să împlinească 82 de ani, pe 4 octombrie. Avea o carieră de invidiat, dar şi multe probleme de sănătate şi tragedii personale. În urmă cu aproape opt ani, cel care a interpretat roluri memorabile în „Cel mai iubit dintre pământeni” sau „Mihai Viteazu” a trăit o adevărată dramă. Soţia lui s-a stins, după o luptă crâncenă cu o boală necruţătoare: cancerul. De atunci, actorul locuieşte singur în apartamentul lui de trei camere dintr-un bloc din Capitală.  Anul trecut, a fost supus unei triple operaţii de bypass la inimă.

Invitat în octombrie 2015 la Antena Stars, actorul spunea că așteaptă moartea. „Sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea aşteptare. Soţia mea a încetat din viaţă acum câţiva ani, dar de ceva vreme o simt tot mai des prin casă, mă ceartă adesea, că sunt dezordonat, că de ce pun aia colo sau dincolo. Poate că e tot mai prezentă pentru că mă apropii şi eu de lumea de dincolo, de lumea ei. E bine în viaţa asta, ca actor, să dispari când trebuie, cât eşti pe val. Îi văd pe cei din jurul meu cum mă privesc. Cu siguranță se întreabă: «Mai e, o să mai fie, o să mai poată»”, spunea artistul.

 

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept