Primarul Ridzi a plecat din UNPR pentru a candida la primăria Petroșani din partea PNL

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a anunțat că părăsește partidul UNPR pentru a candida la alegerile locale din partea PNL. În 2014, primarul municipiului Petroșani a trecut de la PDL la UNPR.

“De fapt, mă întorc în partidul în care am fost, în urma consultărilor pe care le-am avut şi cu colegii mei consilieri. Şi sigur, pentru că este cea mai bună variantă, din punctul meu de vedere, pentru Petroşani şi pentru ceea ce înseamnă Consiliul Judeţean în perspectiva următoare”, a declarat Ridzi, citat de mediafax.ro.

Primarul municipiului Petroșani, Tibriu Iacob Ridzi, a spus că l-a informat despre decizia luată pe Haralambie Vochițoiu, liderul UNPR în Hunedoara.

Pe de altă parte, Haralambie Vochiţoiu consideră că plecarea lui Tiberiu Iacob-Ridzi din UNPR este „o greşeală majoră”.

Preşedintele filialei judeţene PNL, Bogdan Ţîmpău, a precizat că venirea lui Ridzi în formaţiunea liberală reprezintă un câştig.

„Este un om care are experienţă în administraţie, în care cetăţenii din Petroşani au încredere, este un om fundamental de dreapta şi cu care sunt convins că vom face o echipă bună la nivelul judeţului Hunedoara. Este un câştig major pentru echipa PNL”, a declarat Ţîmpău.

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept