Ministrul Educației, Mircea Dumitru: „în cel mai scurt timp vom demara concursurile pentru directorii de unități de învățământ”

Ministrul Educației, Mircea Dumitru a anunțat pe contul său de facebook că a primit mai multe sesizări legate de modul în care, în unele județe, se fac numirile prin detașare ale directorilor de școli.

„Atrag atenția tuturor inspectorilor școlari generali că numirile directorilor trebuie să țină seama exclusiv de competențele și de integritatea persoanelor în cauză. Nu voi ezita să trimit corpul de control pentru a verifica sesizările primite și să iau măsuri ferme în situațiile în care inspectorii școlari numesc directorii pe alte criterii. Precizez că în cel mai scurt timp vom demara concursurile pentru directorii de unități de învățământ, astfel încât să punem capăt practicilor care, an de an, au afectat profund școala”, a anunțat ministrul Mircea Dumitru.

 

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept