Managerul Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost tras pe linie moartă

Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat că l-a demis pe Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa, după ce procurorii Direcției Naționale Anticorupție au început perchezițiile la unitatea medical.

„Este o situație dificilă la Spitalul Malaxa din Capitală în acest moment. Am fost informată că o echipă a DNA se află la Spitalul Malaxa. Din acest moment, acțiunea demarată de ieri dimineață de Corpul de control al primarului general încetează, pentru că nu putem să suprapunem o cercetare a Corpului de control al primarului general peste o anchetă a DNA. Din primul moment în care am aflat că DNA se află la Spitalul Malaxa și investighează activitatea managerului care este în această funcție de nouă ani de zile am luat decizia demiterii acestuia, iar pe parcursul zilei de astăzi voi anunța care va fi, prin dispoziție, conducerea interimară a acestui spital. Nu puteam să mergem mai departe cu această conducere, cu atât mai mult cu cât încerc de ieri dimineață să iau legătura cu domnul manager și pur și simplu se ascunde atât de reprezentanți Primăriei, cât și de cei ai Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din Capitală”, a spus Firea, prezentă la redeschiderea Observatorului Astronomic „Vasile Urseanu”.

Managerul Spitalului „Nicolae Malaxa” din Bucureşti, Florin Secureanu este acuzat că a scos bani din bugetul unităţii medicale în baza unor facturi fictive emise către o firmă din Iaşi care este dizolvată din vara anului trecut. Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au intrat luni în posesia a două documente de prestări servicii, concluzia fiind că la Spitalul Malaxa se ţine o contabilitate dublă.

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept