Grigore Leșe vestește Crăciunul la Sala Palatului

Grigore Leșe vestește Crăciunul la Sala Palatului, printr-un eveniment de excepție al sufletului de român! Duminică, 20 decembrie, de la ora 19.30, lumea fabuloasă a muzicii țărănești se va deschide publicului prin glasul tulburător al unei personalități marcante a culturii românești: maestrul Grigore Leșe.

După ce anul trecut a susținut primul spectacol la Sala Palatului, bucurându-se de un succes extraordinar, Grigore Leșe și cetele de colindători vor aduce și în acest an publicului bucuria sărbătorilor de iarnă printr-un concert de marcă.
Originar din Țara Lăpușului, Grigore Leșe este Doctor în Muzică cu calificativul “Summa cum Laudae”, Doctor “Honoris Causa” al Universității de Vest „Vasile Goldiş” Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, realizator de emisiuni radio și TV, fiind distins pentru activitatea artistică cu numeroase premii naționale și internaționale.

Concertul extraordinar Grigore Leșe face parte din Proiectul național cultural Artă contra drog, initiat de CIADO România, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici și este susținut de Ministerul Tineretului și Sportului.

Primenește-ți sufletul în pragul sărbătorilor de iarnă cu un un eveniment de excepție al sufletului de român! Grigore Leșe – Concert de Crăciun – duminică, 20 decembrie, ora 19.30, Sala Palatului.

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept