Facebook anunţă noi schimbări la motorul de căutare

Motorul intern de căutare al Facebook a primit numeroase îmbunătăţiri, pentru a permite utilizatorilor să găsească mai uşor informaţiile căutate, în special pe cele care vizează anumite teme de actualitate, scrie France Presse.

Când anumite evenimente se petrec în lume, oamenii se îndreaptă către Facebook pentru a vedea cum reacţionează prietenii şi cei din familiile lor. Astăzi, am îmbunătăţit căutarea pe Facebook pentru că, pe lângă prieteni şi cei din familiile noastre, fiecare utilizator să poată găsi ce spune lumea despre subiectele care-l interesează”, anunță Facebook.

Concret, utilizatorul va regăsi în rezultatele căutării sale nu doar postările prietenilor şi celor din familia să, dar şi mesaje publice postate de persoanele care nu fac parte din lista să prieteni în cadrul reţelei de socializare.

Facebook va permite deopotrivă utilizatorilor săi să găsească mai uşor totalitatea conversaţiilor desfăşurate pe reţeaua de socializare care fac referire la o postare anume care a fost distribuită de mai mulţi utilizatori.

Astfel, printr-un singur buton se va putea accesa totalitatea mesajelor publice care fac referire la postarea respectivă.

De asemenea, Facebook anunţă că utilizatorul va beneficia de acum înainte de un serviciu îmbunătăţit în ceea ce priveşte sugestiile generate în momentul căutării ceea ce va ajută utilizatorul să tasteze în fereastră de căutare exact ce îl interesează să găsească.

La începutul anului 2013 Facebook a prezentat motorul sau intern de căutare Graph Search, care spre deosebire de unul clasic, similar Google Search, oferă posibilitatea utilizatorilor să găsească anumite informaţii numai în interiorul platformei reţelei de socializare, şi nu pe domeniul de internet.

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept