Exclusiv! Aflat într-un Mercedes, Marian Petrache patronează o campanie electorală ilegală în Ilfov! A fost sesizată AEP și Poliția (VIDEO)

Liberalii ilfoveni în frunte cu Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, nu țin cont de legislația electorală. Ei sunt artizanii unei campanii electorale ilegale în județul condus de Marian Petrache. La evenimentul electoral a participat și Dordea Nicușor, nimeni altul decât operatorul de calculator al Biroului Electoral. Poliția dirija circulația, fără să ia vreo măsură!

Liberalul Marian Petrache a fost filmat în localitatea Ciolpani, în timpul unui eveniment electoral ilegal de susținere a primarului Călin Bogdan. Alături de cei doi, martorii susțin că a fost implicat și deputatul Hubert Petru Ștefan Thuma.

La minutul 5:14, Marian Petrache este pe locul din drepata al unui Mercedes cu numarul IF 07 KDP. Dialogul dintre cei care filmau și Marian Petrache este savuros. Marian Petrache oprește în dreptul acestora și le spune:salut, și înregistrați? La care i se răspunde: cum?

Marian Petrache: Și înregistrați?

Cameraman: Nu, filmez doar.

Marian Petrache: Vreau să și înregistrați…

Cameraman: Păi, înregistrăm!

Marian Petrache: La revedere!

Un convoi de autoturisme, care aveau lipite afișe electorale cu primarul liberal Călin Bogdan ștampilate cu sigla VOTAT, a dat năvală în localitatea Ciolpani, în 21 mai 2016. Echipa de campanie a liberalului Călin Bogdan purta cu tricouri inscripționate cu sigla PNL aspecte interzise de legea electorală în campania electorală. Tot evenimentul a fost filmat, apoi a fost sesizată Poliția și Autoritatea Electorală Permanentă!

 

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept