Donald Trump este noul președinte al SUA

Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Victoria sa a fost recunoscută oficial de John Podesta, șeful de campanie al lui Hillary Clinton, care a anunțat că democrata nu va susține un discurs public. Oficial, noul președinte al SUA, Donald Trump, va fi investit în funcția de președinte al SUA în data de 20 ianuarie 2017.

La scurt timp după ce Donald Trump a aflat că a câștigat alegerile prezidențiale din SUA, a făcut un apel către cetățenii americani cărora le-a cerut să fie „un popor unit” și a promis că împreună vor reconstrui America și visul american. „Promit fiecarui cetatean ca voi fi presedinte pentru toti americanii. Pentru cei care au ales sa nu ma sustina in trecut – au fost cativa -, fac apel sa lucram impreuna si sa unim tara noastra mareata”.

Donald Trump nu a uitat de veteranii americani și a spus că fiecare American uitat nu va mai fi uitat. „Timpul petrecut cu veteranii noștri în această campanie a fost unul dintre cele mai frumoase”.

„Niciun vis nu este prea mare. America nu se va multumi cu nimic mai putin decat ce este cel mai bun”, a mai spus Trump, care a adăugat că „veți fi atât de mândri de președintele vostru”.

Donald Trump a ținut să le mulțumească în mod special celor de la Secret Service pe care i-a considerat oameni fantastici. Nu au fost uitați nici polițiștii din New York, despre care a spus că „sunt oameni subapreciati”.

Visul lui Trump

„Acum este timpul ca republicanii, democratii si independentii din aceasta tara sa ne unim ca un singur popor unit”, a anunțat Donald Trump.

„Avem un plan economic măreț. Ne vom dubla creșterea economică. Ne vom înțelege cu toate țările care vor să se înțeleagă cu noi. Vrem să avem relații excelente. Niciun vis nu este prea mare. America nu se va multumi cu nimic mai putin decat ce este cel mai bun. Trebuie sa visam cutezator, vom visa la lucruri pentru tara noastra – lucruri frumoase si de succes inca o data”, a spus Donald Trump.

„Cat timp vom pune interesul Americii pe primul loc, nu vom avea ostilitate, vom avea parteneriate, nu conflicte”, a declarat Donald Trump.
donald-trump

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept