Dan Bittman și Cristi Minculescu au lansat piesa „S-Aprindem torţele“ (VIDEO)

A trebuit să treacă mai bine de 30 de ani pentru ca Cristi Minculescu și Dan Bittman să colaboreze oficial pentru piesa „S-Aprindem torţele”, produsă de Kazibo Music.

Radiourile românești au difuzat simultan în această dimineață piesaS-Aprindem torţele”, care a reunit cele mai cunoscute voci din rockul românesc, Cristi Minculescu şi Dan Bittman. Tot astăzi a fost lansat și videoclipul oficial al melodie, regizat d Alex Ceaușu.

Videoclipul melodiei a fost filmat pe un câmp de la marginea Bucureştiului, pentru care s-au folosit în jur de 150 de soldaţi-figuranţi.

“Încă nu îmi vine să cred că am reușit să lansăm după aproape 1 an și jumătate de muncă. Ne bucurăm enorm să vedem că avem parte de susținere din partea radiourilor pentru o piesă complexă și grea din punct de vedere muzical … și să vedemcă piesa apare pe Locul 1 încă din prima zi de la lansare în topul MediaForest!!! Mi-e greu să enumăr aici peste 150 de oameni care au muncit și susținut proiectul dar sper ca mesajul să ajungă exact acolo unde trebuie”, a scris Ovidiu Baciu pe facebook.

Related News

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept