ANAF a ordonat evacuarea sediilor Antena 1 și 3. Mircea Badea: “SISTEMUL SECURIST VREA SĂ NE OMOARE”.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a luat cu asalt sediile Antena 1 și 3 pentru a le evacua în termen de cinci zile. Potrivit unui comunicat sec al ANAF, “Direcţia generală regională a Finanţelor Publice Bucureşti, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor O.G. nr.14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate şi trecute în proprietateaprivată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentinţe judecătoreşti, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menţionate. Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinţei penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a II-a Penală. Termenul pe care îl au la dispoziţie persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la dată notificării, aşa cum este reglementat la art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedura civilă, cu modificările ulterioare”.

Reacția lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea „100 de Minute” că emisia Antenei 3 este amenințată deoarece inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia și Zu TV vor fi evacuate. “Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închiere a acestui post de televiziune”, a spus Mihai Gâdea.

Reacția lui Mircea Badea

Astăzi ANAF a trimis trupe şi maşini la sediile Antenei pentru a ne soma să le părăsim în cinci zile. Asta după cu trustul Intact făcuse nenumărate demersuri legale, oficiale, în scris pentru a stabili una dintre cele două variante posibile: plata unei chirii sau stabilirea unui calendar rezonabil de evacuare. N-ai cum să muţi o televiziune în cinci zile. Este imposibil. Ei ştiu asta. Vor execuţie nu executare. Vom lăsa sistemul securist, mafiot să ne omoare?

 

Related News

2 Responses

Leave a Reply
  1. Ioana Mihali
    feb. 16, 2016 - 08:58 AM

    Ati deranjat pe prea multi care au dus TARA asta de rapa ,mi se pare normal sa va faca asta . Nici nu ne mira ca se incalca atatea legi pe care ei le dau ,iar noi trebuie sa plecam capul si sa le respectam.Tara asta a ajuns de „Rasul Curcilor ” ar trebui sa plecam toti din tara asta , ca sa se conduca ei insusi pe ei , sau poate vor face clone / Sper ca nu ne vor lua si pe noi sa dam de seama pt. comentarii.

  2. Marius popescu
    feb. 17, 2016 - 07:19 AM

    Antena 3 a fost anunțată încă de anul trecut ca trebuie să evacueze locațiile. Nu știu de ce au asteptat așa de mult timp cei de la ANAF. Trebuiau evacuați demult…

Leave a Reply

Copyrıght 2016 All RIGHTS RESERVED.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare Accept